sábado, 9 de octubre de 2010

Monfero 0 - S.D. Estrella 2

Monfero 0-2 S.D. Estrella

O partido estivo bastante igualado na primeira parte e aínda que con poucas
ocasións, o Monfero tería un par delas clarísimas: unha de Picos que se estrelou no travesaño e outra de Samba diante do porteiro. Na primeira parte o colexiado mostraría dúas tarxetas amarelas ó Estrella tratando de frear o xogo duro.

A segunda parte foi moi dura polos dous lados e tamén con poucas ocasións. Nunha falta dende tres cuartos de campo chegaría o primeiro gol para o Estrella, un golazo pola escadra axustado e con forza.

Xa máis tarde o Monfero segiría sin facer perigo e outra vez mediante unha xogada de balón parado, o Estrella poría o definitivo 2-0.

E así acabou o partido no que o Estrella levouse os tres puntos e Monfero mereceu algo máis.