lunes, 14 de febrero de 2011

Monfero 3-3 Libunca

Un partido moi intenso que xa aos 5 minutos o partido xa iría empate a 1-1.Sería o Monfero que marcaría antes,cun bonito gol de Corta de cabeza, pero pouco despois o Libunca marcaría poñendo o 1-1.Despois o Monfero non tardaría en poñerse por diante,marcou Manuel despois de quedarse solo fronte o porteiro do Libunca.Xa cando estaba apunto de acabar a primeira parte,o árbitro inventouse un penalti na área do Libunca que transformaría Roberto.

Xa na segunda parte o partido parecía estar sentenciado pero o Libunca marcaría poñendo o 3-2.Despois,cando xa pasaba o tempo do minuto 90 o Libunca poñería o definitivo 3-3 que marcarían logo de unha falta ao borde da área que a defensa do Monfero non dou despexado.

Este partido demostra a mala sorte que ten o Monfero con todos os respetos ao Libunca pero ai que mirar o lado positivo que é que o Monfero se levou 1 puntiño.