domingo, 4 de noviembre de 2012

Monfero 2-2 Valdoviño

Hoxe, 4 de Novembro, disputouse no Xestal o partido da Xornada 5, Monfero-Valdoviño.

Na primeira parte non hay nada para destacar,só un tiro de Losada na área pequena.Iríanse ó descanso co 0-0 inicial.

Xa a segunda parte foi mais animada,aos 15 minutos os visitantes adiantaríanse no marcador,0-1.Habería ocasións para os dous  lados. Ao quedar 10 minutos o Valdoviño de novo marcaría cun tiro cruzado ao outro poste pero pouco lles duraría a alegría,logo que ao quedar 5 minutos o Monfero acortaría distancias por medio dun rechaze rematado por Ángel,e aínda non acabaría a cousa porque xa cos 90 minutos cumpridos o Monfero,despois de outro rechaze poría o empate no marcador por medio de Manuel,2-2.

Empate "in-extremis" do Monfero que leva un punto que sabe a victoria.