martes, 30 de noviembre de 2010

Monfero CF 4-2 Ánimas

Monfero 4-2 Ánimas

Na primeira parte dominou un pouco máis o Monfero pero aos 15 minutos,o xogador do Ánimas regatearía ao porteiro do Monfero e mandaría o balón ao fondo da rede.O Monfero reaccionou en un córner pikos metería un bonito gol de cabeza,era o 1-1.Nunha xogada boa do Monfero Corta pinzouo  o balón en posible fora de xogo e meteu o 2-1.O Monfero estaba totalmente volcado e Samba,coa zurza metería un bonito gol dende a frontal pero aínda había tempo para que Manuel metera un gol pola escuadra do porteiro visitante,era o 4-1.

Ao comezar a segunda parte o Ánimas acortaría distancias poñendo o 4-2 difinitivo.A partir de aí o máis destacable foi a mala actuación do árbitro que expulsou ata 4 xogadores do Ánimas.

Victoria importante do Monfero que xa pensa no siguiente domingo.